Oversettelser vises ikke på nettstedet mitt

For å begynne, tømme nettstedets og nettleserens buffer, og åpne deretter nettstedet på nytt for å se om endringene er tatt i bruk. Hvis ikke, kan det hende du har redigert den feil oversettelsen. For å sikre at du redigerer den riktige oversettelsen, følg denne sjekklisten:

1. Bruke Visual Editor

Skjermbilde 6

Rediger oversettelsene som ikke er riktig oppdatert og vist.

Skjermbilde 7
Skjermbilde 8

2. Bruke tekstredigereren

Prøv å søke i oversettelseslisten den originale strengen relatert til oversettelsen som ikke er riktig oppdatert.
Skjermbilde 1 8

Ikke nøl med å Hard-Refresh* nettstedets side, tømme bufferen og sjekk tilbake i et inkognitovindu hvis du ikke legger merke til endringene.

* Hard-Refresh:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Tidligere Oversett PDF (adopter PDF-filer for et bestemt språk)
Neste Hvorfor får jeg ikke tilgang til Visual Editor?