Oversett PDF (vedta PDF-filer for et bestemt språk)

< All Topics

ConveyThis det enkelt kan gi forskjellige PDF-filer for brukerne av nettstedet ditt basert på språket de velger.

For å aktivere denne funksjonen, følg disse enkle trinnene:

1. Gå til "Innstillinger" og klikk på "Vis flere alternativer"
  2. Slå opp "Oversett PDF (vedta PDF-filer for bestemt språk)" og sørg for at det er merket som JA.

3. Lagre innstillingene.

4. Gå til "Visual Editor" og klikk på pennebildet av PDF-filen du vil endre.

5. I popup-skjermen velger du den nye banen til PDF-filen på serveren din. Og spar.

Det er alt!

Tidligere Oversett media (ta bilder for et bestemt språk)