Localhost-integrasjon

Instruksjon

Hvordan installerer jeg ConveyThis på localhost?

For utviklere er bruk av localhost et kritisk aspekt av arbeidsflyten deres, spesielt når du jobber med nettapplikasjoner eller programmer som er avhengige av en internettforbindelse. Som en del av utviklingsprosessen gjennomfører utviklere tester for å verifisere funksjonaliteten til applikasjonene deres på localhost. Ved å etablere en loopback-forbindelse til den lokale verten, kan de teste applikasjonen på datamaskinen og operativsystemet de bruker for øyeblikket.

Du kan også bruke vår ConveyThis- plugin på localhost . I plugin-innstillingene i stedet for URL eller IP kan du bruke "localhost" for å teste plugin. Følg trinnene nedenfor!

Trinn #1 - Opprett en vert og en konto

Selv om vi ikke kan legge til nytt domene som "localhost" , vil en virtuell vert hjelpe deg. Opprett en virtuell vert først og installer ConveyThis.

For å gjøre det må du først og fremst opprette konto www.conveythis.com hvis du ikke allerede har gjort det.

Joomla 1

Trinn #2 - Få tilgang til domene i ConveyThis

Åpne innstillinger i kontoen din på conveythis.com og finn "localhost" i domener.

Klikk på "Innstillinger" for å konfigurere innstillingene dine.

domene

Trinn #3 - Innstillinger

Rull ned og følg instruksjonene for å legge til ConveyThis- koden på ditt lokale vertsnettsted.

Husk å legge til dine egne nettsider til virtuell vertsfil.

innstillinger på lokal vert

Trinn #4 - Sjekk nettstedet ditt

For å verifisere om Conveythis har blitt implementert i din lokale vert, få tilgang til webutviklerverktøyene ved å åpne applikasjonsmenyen i nettleseren din eller ved å bruke hurtigtasten Ctrl + Shift + I.

Ved å bruke Inspector- verktøyet bør du kunne se Conveythis-koden.

OnLocalhost

Trinn #5 – Oppdater siden

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

Skjermbilde 7 2

Trinn #6 - Lagre konfigurasjon

ConveyThis gir også toner av plattform og rammer som kan brukes av utviklere.

Du kan få det du trenger med ett klikk!

løsning
Tidligere Lander Oversettelse Plugin
Neste Magento Oversettelse Plugin