Joomla-integrasjon

Hvordan installerer du ConveyThis på:

Joomla-plugin-oversettelser

Å integrere ConveyThis på nettstedet ditt er raskt og enkelt, og Joomla er intet unntak. På bare noen få minutter lærer du hvordan du installerer ConveyThis til Joomla og begynner å gi den den flerspråklige funksjonaliteten du trenger.

Trinn 1

Gå til Joomla-kontrollpanelet og klikk «System» — «Utvidelser»

Steg 2

Skriv ConveyThis i søkefeltet og utvidelsen vil dukke opp. Klikk på den for å fortsette til installasjonssiden.

Her klikker du på «Installer»-knappen og deretter «Installer» igjen på bekreftelsessiden.

Trinn #3

Når installasjonen er fullført, gå til «Komponenter»-kategorien og ConveyThis vises der. Klikk på den.

Trinn #4

På denne siden må du konfigurere innstillingene dine.

For å gjøre det, må du først og fremst opprette en konto på www.conveythis.com hvis du ikke allerede har gjort det.

Trinn #5

Når du har bekreftet registreringen, blir du dirigert til dashbordet.

Kopier den unike API-nøkkelen og gå tilbake til utvidelsens konfigurasjonsside.

Trinn #6

Lim inn API-nøkkelen i det aktuelle feltet.

Velg kilde- og målspråk.

Klikk «Lagre konfigurasjon».

Trinn #7

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du ønsker å tilpasse knappen eller bli kjent med flere innstillinger, gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på «Vis flere alternativer».

Feilsøking

Hvis du får 404-feil når du trykker på språkknappen, må du aktivere «URL Rewriting» på dine globale konfigurasjoner.

Tidligere Jimdo Oversettelse Plugin
Neste Lander Oversettelse Plugin