Kan jeg importere/eksportere oversettelsene mine?

Import/eksportfunksjonene

Import/eksportfunksjonen er tilgjengelig for Pro+ og nyere abonnementer.

Hvis du ikke er registrert for noen av disse planene, må du gå til Oversettelsessiden din og manuelt endre hver oversettelse individuelt.

Eksporterer oversettelser

Gå til Domener- siden og klikk på tre prikker-menyen, velg fra listen i hvilket format du trenger eksportoversettelser.

Skjermbilde 3 3

Importerer oversettelser

Hvis du vil legge til eksterne oversettelser til ditt ConveyThis- prosjekt, er det viktig å først eksportere de eksisterende oversettelsene. Dette sikrer at oversettelsene dine samsvarer nøyaktig med det originale innholdet, ettersom ConveyThis har sin egen metode for å lese, analysere og segmentere innholdet før du lager oversettelsene.

Gå til Domener- siden og klikk på tre prikker-menyen, deretter på CSV/TMX-knappen for å importere oversettelser.

Skjermbilde 2 6
Tidligere Kan jeg tilpasse nettadressene mine?
Neste Bytt flagg