Kan jeg tilpasse nettadressene mine?

URL-tilpasning

For øyeblikket er det bare mulig å oversette nettadressene dine hvis du oppfyller disse to betingelsene:

• Du administrerer en forretningsplan eller høyere ( se prisdokumentasjonen )
  • Du er under underdomeneintegrasjonen, eller du har et WordPress-nettsted

Hvis det er tilfelle, kan du tilpasse URL-strukturen din ved å følge trinnene nedenfor:

1. Gå til innstillingsmenyen og klikk på Shom flere alternativer.

Skjermbilde 2 2

2. Velg url-strukturinnstilling Vanlig eller underdomene (tilgjengelig fra forretningsplan).

Skjermbilde 1 2

3. Lagre endringer.

Skjermbilde 3 2
Neste Kan jeg importere/eksportere oversettelsene mine?