BigCommerce Integrering

Instruksjon

Hvordan installerer ConveyThis på BigCommerce?

Trinn 1

Opprett en ConveyThis.com konto og bekreft den.

Steg 2

dashbordet (du må være logget inn) navigerer du til "Domener" i den øvre menyen.

Trinn 3

På denne siden klikker du på "Legg til domene".

Det er ingen måte å endre domenenavn, så hvis du gjorde en feil med det eksisterende domenenavnet, er det bare å slette det og opprette det nye.

Når du er ferdig, klikker du på "Innstillinger".

Trinn 4

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden.

Velg kilde og målspråk for nettstedet ditt.

Klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn 5

Rull ned og kopier JavaScript fra feltet nedenfor.

* Senere vil du kanskje gjøre noen endringer i innstillingene. For å bruke dem, må du gjøre endringene først og deretter kopiere den oppdaterte koden på denne siden.

*For WordPress/Joomla/Shopify trenger du ikke denne koden. For mer informasjon, se instruksjonene for den tilknyttede platfrom.

Trinn 6

Deretter går du til BigCommerce kontrollpanel -> "StoreFront" -> "Script Manager".

Trinn 7

Klikk på "Opprett skript" og fyll alle feltene.

1. Navn på skript: ConveyThis
  2. Beskrivelse: (enhver beskrivelse)
  3. Sted på side: Bunntekst
  4. Velg sider der skriptet skal legges til: Alle sider
  5. Skriptkategori: Viktig
  6. Skripttype: Skript
  7. Skriptinnhold: Lim inn koden du kopierte tidlig
  8. Lagre det

Trinn 8

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du vil tilpasse knappen eller bli kjent med en ekstra innstilling, vennligst gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på "Vis flere alternativer".

Tidligere Alle integrasjoner
Neste Hvordan legge til CNAME-poster i DNS-manager?