Backbone.js oversettelse plugin

Hvordan installerer du ConveyThis på:

Backbone.js oversettelse plugin

Det er raskt og enkelt å integrere ConveyThis på nettstedet ditt, og Backbone.js er intet unntak. På bare noen få minutter lærer du hvordan du installerer ConveyThis til Backbone.js og begynner å gi den den flerspråklige funksjonaliteten du trenger.

Trinn 1

Opprett en ConveyThis-konto, bekreft e-posten din og få tilgang til kontoens dashbord.

Steg 2

dashbordet ditt (du må være logget inn) naviger til «Domener» i den øvre menyen.

Trinn #3

På denne siden klikker du på "Legg til domene".

Det er ingen måte å endre domenenavn på, så hvis du har gjort en feil med det eksisterende domenenavnet, sletter du det og oppretter det nye.

Når du er ferdig, klikker du på "Innstillinger".

*Hvis du tidligere installerte ConveyThis for WordPress/Joomla/Shopify, var domenenavnet ditt allerede synkronisert med ConveyThis og vil være synlig på denne siden.
Du kan hoppe over å legge til domene-trinn og bare klikke på «Innstillinger» ved siden av domenet ditt.

Trinn #4

Nå er du på hovedkonfigurasjonssiden.

Velg kilde og målspråk for nettstedet ditt.

Klikk på "Lagre konfigurasjon".

Trinn #5

Rull nå ned og kopier JavaScript-koden fra feltet nedenfor.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

*Senere vil du kanskje gjøre noen endringer i innstillingene. For å bruke dem må du gjøre disse endringene først og deretter kopiere den oppdaterte koden på denne siden.

*For WordPress/Joomla/Shopify trenger du IKKE denne koden. For mer informasjon, se instruksjonene til den tilknyttede plattformen.

Trinn #6

Sett inn ConveyThis kodebiten i index.html- eller layoutfilens tagger rett før

Trinn #7

Det er alt. Vennligst besøk nettstedet ditt, oppdater siden og språkknappen vises der.

Gratulerer, nå kan du begynne å oversette nettstedet ditt.

*Hvis du ønsker å tilpasse knappen eller bli kjent med flere innstillinger, gå tilbake til hovedkonfigurasjonssiden (med språkinnstillinger) og klikk på «Vis flere alternativer».

Tidligere Angular Oversettelse Plugin
Neste BigCommerce-integrasjon