Hvorfor er nettstedet mitt ikke oversatt noen deler?

Hvorfor er nettstedet ikke fullstendig oversatt?

Hvis du valgte et språk ved å bruke ConveyThis -knappen og la merke til at enkelte deler av innholdet ditt ikke ble oversatt, kan det være fire mulige årsaker. Følgende gir årsaker og løsninger på dette problemet:

1. Begrensning av ord

plan

Hvis du vil sikre at alt innholdet på nettstedet ditt blir oversatt, kan du oppgradere til en mer avansert ConveyThis-plan ved å gå til ConveyThis Dashboard, klikke på "Endre plan" og velge ønsket plan og faktureringsfrekvens.

2. Ekskluderte sider eller div

Sjekk om du allerede har ekskludert den uoversatte delen direkte i ConveyThis Exclusions.

3. Ordlisteregler

Sjekk om du har en unntaksregel i ConveyThis Glossary.

ordliste 2

4. Oversettelsesbryter

Sjekk om du har byttet oversettelse på Domains-siden.

Skjermbilde 2 5

5. Javascript-innhold

Sjekk om det uoversatte innholdet er generert av JavaScript.

Tidligere Hvorfor får jeg ikke tilgang til Visual Editor?