Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

Min Khanh Pham

Min Khanh Pham

Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

Denne artikkelen gir veiledning om hvordan du tilbakestiller eller endrer passordet ditt effektivt.

Hva er trinnene for å tilbakestille passordet mitt?

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du enkelt tilbakestille det ved å følge trinnene nedenfor:

Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

Skjermbilde 11

Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

Skjermbilde 12

Hva er trinnene for å endre passordet mitt?

Gå til kontosiden din:

Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

profil

Tilbakestill eller endre passordet ditt: En enkel prosess med ConveyThis

Skjermbilde 13

Klar til å komme i gang?

Prøv ConveyThis med vår 7-dagers prøveperiode
Tidligere Er det mulig å bruke ConveyThis for flere nettsteder?
Neste Hva er prosedyren for å slette kontoen min?