Hvordan legge til/fjerne administratorer, ledere og oversettere

Du er her:
< All Topics

Hvis du har et PRO-abonnement eller høyere, har du muligheten til å legge til flere brukere på kontoen din.

ConveyThis gjenkjenner fire typer brukere:

1. Eiere (det er deg)
  2. Administratorer – det er noen som kan gjøre alt annet enn å fjerne eieren.
  3. Ledere – kan legge til/fjerne oversettere og få tilgang til oversettelsene.
  4. Oversettere – har kun tilgang til oversettelsene.

Hvordan legge til/fjerne dem?

• Klikk på "Team"
  • Skriv inn e-postadressen under admin, manager eller oversettere.

Hvis personen har en ConveyThis-konto, kan de få tilgang til kontoen din nå og gjøre alle de nødvendige jobbene! Hvis de ikke er registrert, må de registrere seg først! https://app.conveythis.com/account/register/

Tidligere Ordliste
Neste Omdirigere besøkende til oversatte sider automatisk basert på innstillingene i brukerleseren