Forandre posisjon

< All Topics

Hvordan endrer du posisjonen til språkbryteren?

For å endre plasseringen av språkveksleren, vennligst besøk "Innstillinger" side, trykk på "Vis flere alternativer".

Rull ned til «Posisjon»-delen. Der kan du endre plasseringen av språkveksleren.

Hvordan plasserer jeg språkbryteren inne i elementet mitt?

Du kan plassere språkbryteren i ditt eget element. For eksempel kan du plassere den i navigasjonsmenyen eller bunnteksten.

For å så, vennligst angi "Posisjonstype" som "Custom", og skriv inn "id" av elementet ditt.

Hvordan finne "id" av mitt element?

For å gjøre dette, gå til nettstedet ditt, høyreklikk på elementet der du vil plassere språkveksleren. Velg "Inspiser" på popup-menyen.

Du skal se "id" av valgt element. Hvis du ikke ser det, må du sette det inn selv ved å redigere nettstedsmal.

Tidligere Bytt flagg