Verifierade domänindikatorer

Skärmdump 1

När du har lagt till en domän i systemet kommer du att se ett meddelande som bekräftar att widgeten nu är aktiv och redo att användas. Det är viktigt att förstå att funktionaliteten för översättningar förblir otillgänglig om inte widgeten aktiveras först. Detta säkerställer att alla översättningstjänster fungerar smidigt och effektivt genom din domän. För att aktivera widgeten bör du följa de detaljerade stegen i instruktionerna. Dessa riktlinjer är utformade för att hjälpa dig genom aktiveringsprocessen utan krångel. Du hittar enkelt länken till dessa instruktioner i anslutning till integrationssystemets namn. Den här länken är din inkörsport till att utnyttja översättningstjänsternas fulla kapacitet, vilket säkerställer en sömlös integrering i din domän.

Till exempel har du en webbplats på WordPress

Wordpress Translation Plugin

Gå till din WordPress-hemsida och gå till "Plugins" Klicka sedan på "Lägg till nytt"

Skriv ConveyThis i sökfältet och plugin-programmet kommer att dyka upp.

Klicka på "Installera nu" och sedan på "Aktivera" .

Insticksprogrammet kommer att installeras men inte konfigureras. Klicka på "Hämta api-nyckel" för att registrera dig på ConveyThis och hämta api-nyckeln.

Om du har en webbplats på Wix

1200px Wix.com webbplats logo.svg

Att integrera ConveyThis på din webbplats är snabbt och enkelt, och Wix är inget undantag. På bara några minuter lär du dig hur du installerar ConveyThis till Wix och börjar ge den den flerspråkiga funktionalitet du behöver.

Hitta vårt plugin i Wix lista över tillgängliga appar.

Du kommer att dirigeras till inställningssidan på ditt conveythis.com-konto.

Nästa gång, gå till din app-lista och klicka på «Hantera» på ConveyThis App.

Välj din webbplats källspråk (original) och målspråk du vill översätta den till. Klicka på "Spara konfiguration" när du är klar.

Om du har webbplats på andra tjänster

vinkelöversättningsplugin

Att integrera ConveyThis JavaScript-widget på vilken webbplats som helst är otroligt enkelt. Följ bara vår enkla, steg-för-steg-guide för att lägga till ConveyThis till din webbplats på bara några minuter.

Kopiera JavaScript-koden från dina inställningar.

Skärmdump 3
Tidigare Översätt WordPress webbplats
Nästa Volusion Translation Plugin