Översätt din Shopify kassasida med ConveyThis

wordpress setupguide-logotyp
Instruktion

Hur installerar jag ConveyThis?

Steg #1 - Lägg till ny

För WordPress-översättning, gå till din WordPress-kontrollpanel och klicka på "Plugins" och sedan "Lägg till ny" .

wordpress översättning

Steg #2 - Installera och aktivera

Skriv ConveyThis i sökfältet och plugin-programmet kommer att dyka upp.

Klicka på "Installera nu" och sedan på "Aktivera" .

wp steg 2

Steg #3 - Gå till konfiguration

När sidan uppdateras ser du meddelandet om att plugin är aktiverat, men ännu inte konfigurerat.

Tryck på länken "konfigurationssida" för att öppna ConveyThis konfigurationssida.

wp steg 3

Steg #4 - Inställningar

På den här sidan måste du konfigurera dina inställningar.

För att göra det måste du först och främst skapa ett konto på www.conveythis.com om du inte redan har gjort det.

wp steg 4

Steg #5 - API-nyckel

När du har bekräftat din registrering, gå till din Dashboard .

Kopiera din unika API-nyckel och gå tillbaka till insticksprogrammets konfigurationssida.

instrumentpanelens API-nyckel

Steg #6 - Spara konfiguration

Klistra in din API-nyckel i lämpligt fält.

Välj käll- och målspråk.

Klicka på "Spara konfiguration" .

wp steg 6

Steg #7 - Uppdatera sidan

Nu är det dags. Besök gärna din hemsida, uppdatera sidan och språkknappen visar upp där.

Grattis, nu kan du börja översätta din webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bekanta dig med ytterligare en inställning, gå gärna tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på "Visa fler alternativ".

Tidigare Översätt Wix webbplats
Nästa Översätt din Webflow-webbplats med ConveyThis