Översätt WordPress webbplats

Så här installerar du ConveyThis på:

Wordpress Translation Plugin

Att integrera ConveyThis på din webbplats är snabbt och enkelt, och WordPress är inget undantag. På bara några minuter kommer du att lära dig hur du installerar ConveyThis till WordPress och börjar ge det den flerspråkiga funktionalitet du behöver.

Steg 1

Gå till din WordPress-hemsida och gå till "Plugins" Klicka sedan på "Lägg till nytt"

Steg 2

Skriv ConveyThis i sökfältet och plugin-programmet kommer att dyka upp.

Klicka på "Installera nu" och sedan på "Aktivera".

Steg 3

Insticksprogrammet kommer att installeras men inte konfigureras. Klicka på "Hämta api-nyckel" för att registrera dig på ConveyThis och hämta api-nyckeln.

Steg #4

Välj käll- och målspråk och klicka på "Spara ändringar".

När du har sparat dina ändringar, gå till din webbplats och använd knappen för att byta språk.

Grattis! Du har framgångsrikt översatt din WordPress-webbplats med ConveyThis.

Tidigare Översätt Wix webbplats
Nästa Verifierade domänindikatorer