Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

Min Khanh Pham

Min Khanh Pham

Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

Den här artikeln ger vägledning om hur du återställer eller ändrar ditt lösenord effektivt.

Vilka är stegen för att återställa mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det genom att följa stegen nedan:

Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

Skärmdump 11

Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

Skärmdump 12

Vilka är stegen för att ändra mitt lösenord?

Gå till din kontosida:

Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

profil

Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis

Skärmdump 13

Redo att komma igång?

Testa ConveyThis med vår 7-dagars provperiod
Tidigare Är det möjligt att använda ConveyThis för flera webbplatser?
Nästa Vad är proceduren för att radera mitt konto?