Är det möjligt att använda ConveyThis för flera webbplatser?

Är det möjligt att använda ConveyThis för flera webbplatser?

För att använda ConveyThis på flera webbplatser behöver du funktionen Multisite, där varje webbplats motsvarar ett domännamn. Kolla prissidan för detaljer.

Är det möjligt att använda ConveyThis för flera webbplatser?

Är det möjligt att använda ConveyThis för flera webbplatser?

Gratis-, start- och affärsplanerna tillåter användning av ConveyThis på endast en webbplats.

Skärmdump 6

Här är premiumplanerna som tillåter användning av flera webbplatser:

• Pro: Upp till 3 webbplatser
  • Avancerat: Upp till 10 webbplatser
  • Utökad: Upp till 20 webbplatser För företagsplaner, vänligen kontakta oss på https://www.conveythis.com/enterprise/
  • Större företag och företag: 100+

Tänk på att gränsen för antal ord i varje plan gäller kollektivt för alla projekt inom kontot. Men språkgränser, gruppmedlemmar och funktioner är specifika för varje projekt. Du kan till exempel översätta projekt A till 2 språk och projekt B till 5 språk separat.

Skärmdump 7
Skärmdump 8

Redo att komma igång?

Testa ConveyThis med vår 7-dagars provperiod
Tidigare Hur väljer man den mest lämpliga planen som uppfyller dina krav?
Nästa Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis