Vad är proceduren för att radera mitt konto?

Den här artikeln ger en guide om hur du tar bort ditt konto. Tänk på att ett avbrytande kommer att stoppa innehållsöversättningen och ta bort översatta sidor från Google, vilket påverkar sidrankningen. Verifiera först din plan på instrumentpanelen.

1. Ditt konto har gratisplanen

Om så är fallet kan du enkelt ta bort ditt konto genom att klicka på "Min profil" och klicka på knappen "Ta bort konto" .

Vad är proceduren för att radera mitt konto?

profil

Vad är proceduren för att radera mitt konto?

Skärmdump 3

2. Ditt konto är på premiumplanen

För att påbörja processen för borttagning av konto, vänligen maila oss på [email protected] . Att dela orsaken till stängningen hjälper oss att förbättra din framtida upplevelse. Kom också ihåg att avbryta din prenumeration på instrumentpanelssidan för "Fakturering" genom att klicka på "Avbryt nuvarande plan" .

Redo att komma igång?

Testa ConveyThis med vår 7-dagars provperiod
Tidigare Återställ eller ändra ditt lösenord: En enkel process med ConveyThis
Nästa Vilka betalningsmetoder accepterar ConveyThis?