Redigera dina översättningar enkelt med ConveyThis

Det finns tre olika sätt att lägga till manuella översättningar eller att redigera automatiska översättningar:

1) Översättningslista

a) Gå till din översättningslista.

Observera att om du inte har några översättningar måste du besöka dina webbsidor på det översatta språket för att ConveyThis ska kunna generera översättningarna.

Skärmdump 1
damaine

b) Välj en textredigerare på det språk du vill ändra.

Skärmdump 3

c) Redigera din översättning.

Du kan göra ändringar i din översättning genom att klicka på det högra inmatningsfältet och ändra till önskad översättning. Alla ändringar sparas automatiskt och kommer att visas på din webbplats med ett meddelande om "Översättning uppdaterad".

Skärmdump 4

Det finns ett par verktyg för att enkelt navigera i din lista.

• Sökfält för att söka efter specifika översättningar
  • Sortera efter översättning
  • Senaste uppdatering och andra filter för att sortera dina översättningar

När dina redigeringar är klara, gå till din webbplats och uppdatera den, bör du se dina redigerade översättningar.

Skärmdump 5

2) Visual Editor

Du kan gå till Visual Editor i dina översättningslistor.

För att redigera en översättning, klicka på den blå pennan. En ruta dyker upp och du kommer att kunna ändra översättningarna. När du är klar kommer du att läsa följande meddelande "Översättningen sparad."

Skärmdump 6
Skärmdump 7
Skärmdump 8

Med hjälp av den visuella redigeraren har du möjlighet att navigera till specifika sidor med knappen "Bläddra" och enkelt navigera till din webbplats.

Skärmdump 9

3) Ordlistan

Från din ConveyThis Dashboard har du också tillgång till ordlistan:

Tillämpa översätt aldrig eller översätt alltid regler: ställ in regler för att alltid/aldrig översätta originalinnehållet på ett specifikt sätt på målspråket

ordlista
Tidigare Ta enkelt bort översättningar med ConveyThis
Nästa Aktivera textriktningsändringar för flerspråkiga webbplatser med ConveyThis