Aktivera textriktningsändringar för flerspråkiga webbplatser med ConveyThis

Hur man översätter media på ConveyThis

ConveyThis gör det möjligt att översätta (ersätta) bilder på din webbplats för att överensstämma med det övergripande språket på din webbplats.

Till exempel, om du har vissa bilder på den engelska versionen, men vill visa olika bilder på det andra språket, följ helt enkelt denna instruktion.

1. Gå till "Inställningar" och klicka på "Visa fler alternativ"
  2. Se till att alternativknappen bredvid "Översätt media" är vald i avsnittet Allmänt. Se bifogad skärmdump:

översätta media

3. Spara inställningarna.

4. Gå till "Visuell redigerare" och klicka på pennbilden för bilden du vill ändra.

översätt media2

5. I popup-skärmen väljer du den nya sökvägen till bilden på din server. Se till att bildstorleken liknar originalet!

översätt media3

6. Spara ändringar.

Tidigare Redigera dina översättningar enkelt med ConveyThis
Nästa Uteslut sidor och avvikelser från översättning med ConveyThis