Översätt media (ta bilder för ett specifikt språk)

< All Topics

ConveyThis gör det möjligt att översätta (ersätta) bilder på din webbplats för att gå i linje med det övergripande språket på din webbplats.

Till exempel, om du har vissa bilder på den engelska versionen men vill visa olika bilder på det andra språket, följ helt enkelt den här instruktionen.

1. Gå till "Inställningar" och klicka på "Visa fler alternativ"
  2. I avsnittet Allmänt kontrollerar du att alternativknappen bredvid "Översätt media" är markerad. Se bifogad skärmdump:

3. Spara inställningarna.

4. Gå till "Visual Editor" och klicka på pennan bilden av bilden du skulle vilja ändra.

5. På popup-skärmen väljer du den nya sökvägen till bilden på din server. Se till att bildstorleken liknar originalet!

6. Spara ändringar.

Tidigare Översätt alla sidor
Nästa Översätt PDF (anta PDF-filer för specifikt språk)