Hur kan jag automatiskt omdirigera mina besökare till deras eget språk?

Omdirigera besökare

När du aktiverar "auto-redirect"-funktionen i ConveyThis, kommer den automatiskt att dirigera besökare till deras föredragna språk baserat på språket i deras webbläsare, istället för deras IP-adress.

1) För att aktivera den här funktionen, gå till Inställningar och klicka på Visa fler alternativ.

inställningar

2) I Allmänna inställningar ställ in "Ja" för att aktivera omdirigeringsfunktionen.

Skärmbild 2 3

3) Spara ändringar.

Skärmbild 3 2
Tidigare Uteslut sidor och avvikelser från översättning med ConveyThis
Nästa Hur kan jag översätta RSS- och XML-produktflöde? Snabbt och enkelt