Weebly integration

Weebly app-plugin

Att integrera ConveyThis på din webbplats är snabbt och enkelt, och Weebly är inget undantag. På bara några minuter lär du dig hur du installerar ConveyThis till Weebly och börjar ge den den flerspråkiga funktionalitet du behöver.

Steg 1

Öppna Weebly webbplats i redigeringsläget.

Gå till "App" och lägg in "ConveyThis" i sökfältet. Installera appen.

Steg 2

När installationen är klar, kontrollera domänen för ny installation och klicka på "Spara".

Steg 3

Du kommer att dirigeras till inställningssidan på ditt conveythis.com-konto.

Nästa gång, gå till din app-lista och klicka på «Hantera» på ConveyThis App.

Steg #4

Nu är du på huvudkonfigurationssidan. Gör enkla initiala inställningar.

Välj ditt källspråk, målspråk och klicka på «Spara konfiguration».

Steg #5

Det är allt. Gå tillbaka till redigeringsläget på din Weebly-webbplats och publicera ändringarna.

Grattis, nu kan du börja översätta din webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bekanta dig med ytterligare inställningar, gå tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på «Visa fler alternativ».

Tidigare Volusion Translation Plugin
Nästa WooCommerce-integration