WooCommerce-integration

Instruktion

Hur installerar man ConveyThis på WooCommerce?

Steg 1

Gå till din WordPress-kontrollpanel och klicka på "Plugins" och sedan "Lägg till nytt" .

wordpress översättning

Steg 2

Skriv ConveyThis i sökfältet och plugin-programmet kommer att dyka upp.

Klicka på "Installera nu" och sedan på "Aktivera" .

plugin installera

Steg 3

När sidpluginen är aktiv kontrollera menyn Plugins och inställningar för ConveyThis plugin.

plugin-inställningar

Steg #4

På den här sidan måste du konfigurera dina inställningar.

För att göra det måste du först och främst skapa ett konto på www.conveythis.com om du inte redan har gjort det.

inställningar

Steg #5

När du har bekräftat din registrering, gå till din Dashboard .

Kopiera din unika API-nyckel och gå tillbaka till insticksprogrammets konfigurationssida.

apikey

Steg #6

Klistra in din API-nyckel i lämpligt fält.

Välj käll- och målspråk.

Klicka på "Spara konfiguration" .

wp steg 6

Steg #7

Nu är det dags. Besök gärna din hemsida, uppdatera sidan och språkknappen visar upp där.

Grattis, nu kan du börja översätta din WooCommerce-webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bli bekant med ytterligare inställningar, gå tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på " Visa fler alternativ ".

Tidigare Weebly integration
Nästa Zendesk Integration