Översättningar visas inte på min webbplats

Börja med att rensa webbplatsens och webbläsarens cache och öppna sedan webbplatsen igen för att se om ändringarna har tillämpats. Om inte kan du ha redigerat den felaktiga översättningen. Följ denna checklista för att säkerställa att du redigerar rätt översättning:

1. Använda Visual Editor

Skärmdump 6

Redigera översättningarna som inte uppdateras och visas korrekt.

Skärmdump 7
Skärmdump 8

2. Använda textredigeraren

Försök att söka i din översättningslista den ursprungliga strängen som är relaterad till översättningen som inte är korrekt uppdaterad.
Skärmbild 1 8

Tveka inte att Hard-Refresh* din webbplatss sida, rensa cacheminnet och kolla tillbaka i ett inkognitofönster om du inte märker ändringarna.

* Hårduppdatering:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Tidigare Översätt PDF (använd PDF-filer för ett visst språk)
Nästa Varför kan jag inte komma åt Visual Editor?