Översätt PDF (använd PDF-filer för ett visst språk)

Översätt PDF-filer på ConveyThis

ConveyThis gör det möjligt att enkelt översätta PDF-filer för dina webbplatsanvändare baserat på det språk de väljer.

För att aktivera den här funktionen, följ dessa enkla steg:

1. Gå till "Inställningar" och klicka på "Visa fler alternativ"
  2. Slå upp "Översätt PDF (använd PDF-filer för ett visst språk)" och se till att det är markerat som JA.
översätta pdf

3. Spara inställningarna.

4. Gå till "Visuell redigerare" och klicka på pennbilden för PDF-filen du vill ändra.

5. I popup-skärmen väljer du den nya sökvägen till PDF:en på din server. Och spara.

Det är allt!

Tidigare Shopify – Översätt dina Shopify-e-postmeddelanden
Nästa Översättningar visas inte på min webbplats