Översätt PDF (anta PDF-filer för specifikt språk)

< All Topics

ConveyThis gör det enkelt att tillhandahålla olika PDF-filer för dina webbplatsanvändare baserat på vilket språk de väljer.

Följ dessa enkla steg för att aktivera den här funktionen:

1. Gå till "Inställningar" och klicka på "Visa fler alternativ"
  2. Slå upp "Översätt PDF (anta PDF-filer för specifikt språk)" och se till att den är markerad som JA.

3. Spara inställningarna.

4. Gå till "Visual Editor" och klicka på pennbilden av PDF-filen du vill ändra.

5. På popup-skärmen väljer du den nya sökvägen till PDF-filen på din server. Och spara.

Så ja!

Tidigare Översätt media (ta bilder för ett specifikt språk)