Översätt WebFlow-webbplatsen

Så här installerar du ConveyThis på:

Webflow plugin

Att integrera ConveyThis på din webbplats är snabbt och enkelt, och WebFlow är inget undantag. På bara några minuter lär du dig hur du installerar ConveyThis till WebFlow och börjar ge den den flerspråkiga funktionalitet du behöver.

Steg 1

Skapa ett ConveyThis-konto, bekräfta din e-post och få tillgång till ditt kontos instrumentpanel.

Steg 2

När du har öppnat din instrumentpanel , gå till fliken "Domäner" i det vänstra verktygsfältet.

Steg 3

Lägg till en domän med knappen uppe till höger och klicka på inställningar när du är klar.

Domäner kan inte döpas om så du måste ta bort den och skriva om den om du gjorde ett stavfel.

Steg #4

Välj din webbplats källspråk (original) och målspråk du vill översätta den till. Klicka på "Spara konfiguration" när du är klar.

Steg #5

Kopiera detta JavaScript:

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714226774" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

Steg #6

Gå till "Projektinställningar" i din WebFlow-webbplatsbyggare.

Steg #7

Gå till fliken "Anpassad kod" och klistra in koden där det behövs. Slutligen, spara dina ändringar och ladda om sidan. Grattis! Du har framgångsrikt integrerat ConveyThis i din WebFlow-webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bekanta dig med ytterligare en inställning, gå gärna tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på "Visa fler alternativ".

Tidigare SquareSpace Integration
Nästa Översätt Wix webbplats