SquareSpace Integration

Instruktion

Hur installerar man ConveyThis på SquareSpace?

Steg 1

Skapa ett ConveyThis.com-konto och bekräfta det.

Steg 2

På din instrumentpanel (du måste vara inloggad) navigera till "Domäner" i den övre menyn.

menydomän

Steg 3

Klicka på "Lägg till domän" på den här sidan.

Det finns inget sätt att ändra domännamn, så om du gjorde ett misstag med det befintliga domännamnet, radera helt enkelt det och skapa det nya.

När du gjort, klicka på "Inställningar".

nya inställningar

*Om du installerade ConveyThis tidigare för WordPress/Joomla/Shopify, synkroniserades ditt domännamn redan till ConveyThis och kommer att synas på den här sidan.
Du kan hoppa över lägga till domän steg och bara klicka på "Inställningar" bredvid din domän.

Steg #4

Nu är du på huvudkonfigurationssidan.

Välj käll- och målspråk för din webbplats.

Klicka på "Spara konfiguration".

huvudkonfiguration ny

Steg #5

Scrolla nu ner och kopiera JavaScript-koden från fältet nedan.

js kod

* Senare kanske du vill göra några ändringar i inställningarna. För att tillämpa dem måste du först göra dessa ändringar och sedan kopiera den uppdaterade koden på den här sidan.

*För WordPress/Joomla/Shopify BEHÖVER du INTE denna kod. För mer information, se instruktionerna för den tillhörande plattformen.

Steg #6

Gå till din SquareSpace-instrumentpanel och gör följande steg: "Inställningar" -> "Avancerat" -> "Kodinjektion".

inställningar sqsp
Avancerad
kodinjektion

Steg #7

Klistra in koden i "HEADER"-formuläret och spara ändringarna.

rubrikformulär

Steg #8

Nu är det dags. Besök gärna din hemsida, uppdatera sidan och språkknappen visar upp där.

Grattis, nu kan du börja översätta din webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bekanta dig med ytterligare en inställning, gå gärna tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på "Visa fler alternativ".

Tidigare Shopify Translate kassasida
Nästa Översätt WebFlow-webbplatsen