Joomla integration

Hur installerar du ConveyThis på:

Joomla Plugin Översättningar

Att integrera ConveyThis på din webbplats är snabbt och enkelt, och Joomla är inget undantag. På bara några minuter kommer du att lära dig hur du installerar ConveyThis till Joomla och börja ge den den flerspråkiga funktionalitet du behöver.

Steg 1

Gå till din Joomla kontrollpanel och klicka på «System» — «Extensions«

Steg 2

Skriv ConveyThis i sökfältet så kommer tillägget att dyka upp. Klicka på den för att fortsätta till installationssidan.

Klicka här på knappen «Installera» och sedan på «Installera» igen på bekräftelsesidan.

Steg 3

När installationen är klar, gå till kategorin «Komponenter» och ConveyThis dyker upp där. Klicka på det.

Steg #4

På den här sidan måste du konfigurera dina inställningar.

För att göra det måste du först och främst skapa ett konto på www.conveythis.com om du inte redan har gjort det.

Steg #5

När du har bekräftat din registrering kommer du att dirigeras till din instrumentpanel.

Kopiera din unika API-nyckel och gå tillbaka till tilläggets konfigurationssida.

Steg #6

Klistra in din API-nyckel i lämpligt fält.

Välj käll- och målspråk.

Klicka på "Spara konfiguration".

Steg #7

Nu är det dags. Besök gärna din hemsida, uppdatera sidan och språkknappen visar upp där.

Grattis, nu kan du börja översätta din webbplats.

*Om du vill anpassa knappen eller bekanta dig med ytterligare inställningar, gå tillbaka till huvudkonfigurationssidan (med språkinställningar) och klicka på «Visa fler alternativ».

Felsökning

Om du får 404-fel när du trycker på språkknappen, måste du aktivera «URL Rewriting» på dina globala konfigurationer.

Tidigare Jimdo Translation Plugin
Nästa Lander Translation Plugin