Hur man ändrar en mediefil (bilder, PDF-filer) i min översatta version

Översätta ett media.

Om du behöver visa upp en annan typ av media (t.ex. en bild med text) i den översatta versionen av din webbplats kan ConveyThis hjälpa. Lägg bara till webbadressen till det översatta mediet i dina översättningar. När det gäller att översätta mediefiler som PDF-filer är processen densamma.

1. Gå till inställningsmenyn och klicka på Shom more options.

inställningar

2. I Allmänna inställningar ställ in vilka media du behöver för att översättas (Media, Video, PDF).

3. Gå till din webbplats med media och byt språk.

Skärmbild 2 7

4. Gå till ConveyThis textredigerare och sök översättning för ditt media. Nu kan du ändra url till mediafil vad du behöver.

Skärmbild 3 4

5. Uppdatera din och leta efter filändringar.

Skärmbild 4 2
Tidigare Hur man lägger till/tar bort administratörer, chefer och översättare
Nästa Hur tar man definitivt bort en översättning?