Hur man lägger till/tar bort administratörer, chefer och översättare

Om du har en PRO-prenumerationsplan eller högre, har du möjlighet att lägga till fler användare till ditt konto.

ConveyThis känner igen fyra typer av användare:

1. Ägare (det är du)
  2. Administratörer – det är någon som kan göra vad som helst förutom att ta bort ägaren.
  3. Chefer – kan lägga till/ta bort översättare och komma åt översättningarna.
  4. Översättare – kan endast komma åt översättningarna.

Hur lägger man till/tar bort dem?

bild

• Klicka på "Team"

bild 1

• Skriv in e-postadressen under admin, manager eller översättare.

bild 2

Om personen har ett ConveyThis-konto kan de komma åt ditt konto nu och göra alla nödvändiga jobb! Om de inte är registrerade måste de registrera sig först! https://app.conveythis.com/account/register/

Tidigare Hur lägger jag till medlemmar i mitt projekt?
Nästa Hur man ändrar en mediefil (bilder, PDF-filer) i min översatta version