Ändra ställning

Hur ändrar man språkväxlarens position?

För att ändra språkväxlarens position, besök sidan "Inställningar", tryck på "Visa fler alternativ".

flagga 1

Rulla ned till avsnittet "Position". Där kan du ändra läget för språkväxlaren.

placera

Hur placerar jag språkväxling i mitt element?

Du kan placera språkväxling i ditt eget element. Du kan till exempel placera den i navigeringsmenyn eller sidfoten.

För att göra det, ställ in "Positionstyp" som "Anpassad" och ange "id" för ditt element.

position anpassad

Hur hittar jag "id" för mitt element?

För att göra detta, gå till din webbplats, högerklicka på elementet där du vill placera språkväxlaren. Välj "Inspektera" i popup-menyn.

inspektera

Du bör se "id" för det valda elementet. Om du inte ser det måste du infoga det själv genom att redigera webbplatsmall.

anpassat id
Tidigare Byt flagga
Nästa Förmedla denna ordlista