Kan jag importera/exportera mina översättningar?

Import/exportfunktionerna

Import/export-funktionen är tillgänglig för Pro+ och högre planer.

Om du inte är registrerad för någon av dessa planer måste du gå till din översättningssida och manuellt ändra varje översättning individuellt.

Exporterar översättningar

Gå till sidan Domäner och klicka på menyn med tre punkter, välj från listan i vilket format du behöver exportera översättningar.

Skärmbild 3 3

Importera översättningar

Om du vill lägga till externa översättningar till ditt ConveyThis- projekt är det viktigt att först exportera de befintliga översättningarna. Detta säkerställer att dina översättningar exakt överensstämmer med det ursprungliga innehållet, eftersom ConveyThis har sin egen metod för att läsa, analysera och segmentera innehållet innan översättningarna skapas.

Gå till sidan Domäner och klicka på menyn med tre punkter och sedan på CSV/TMX-knappen för att importera översättningar.

Skärmdump 2 6
Tidigare Kan jag anpassa mina webbadresser?
Nästa Byt flagga