Käännöksiä ei näytetä verkkosivustollani

Aloita tyhjentämällä verkkosivustosi ja selaimesi välimuisti ja avaamalla verkkosivustosi uudelleen nähdäksesi, onko muutokset otettu käyttöön. Jos ei, olet saattanut muokata väärää käännöstä. Noudata tätä tarkistuslistaa varmistaaksesi, että muokkaat oikeaa käännöstä:

1. Visuaalisen editorin käyttäminen

Kuvakaappaus 6

Muokkaa käännöksiä, joita ei ole päivitetty ja näytetty oikein.

Kuvakaappaus 7
Kuvakaappaus 8

2. Tekstieditorin käyttö

Yritä etsiä käännösluettelostasi alkuperäistä käännökseen liittyvää merkkijonoa, jota ei ole päivitetty oikein.
Kuvakaappaus 18

Älä epäröi päivittää verkkosivustosi sivua Hard-Refresh*, tyhjennä välimuisti ja tarkista tilanne incognito-ikkunassa, jos et huomaa muutoksia.

* Kova päivitys:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Edellinen Käännä PDF (ota käyttöön PDF-tiedostoja tietylle kielelle)
Seuraava Miksi en pääse Visuaaliseen editoriin?