Käännä PDF (ota käyttöön PDF-tiedostoja tietylle kielelle)

Käännä PDF-tiedostoja ConveyThis-palvelussa

ConveyThis mahdollistaa PDF-tiedostojen helpon kääntämisen verkkosivustosi käyttäjille heidän valitsemansa kielen perusteella.

Ota tämä ominaisuus käyttöön seuraavasti:

1. Siirry kohtaan "Asetukset" ja napsauta "Näytä lisää vaihtoehtoja"
  2. Etsi "Käännä PDF (ota käyttöön PDF-tiedostot tietylle kielelle)" ja varmista, että se on merkitty KYLLÄ.
kääntää pdf

3. Tallenna asetukset.

4. Siirry kohtaan "Visual Editor" ja napsauta sen PDF-tiedoston kynäkuvaa, jota haluat muuttaa.

5. Valitse ponnahdusnäytöstä uusi polku palvelimellasi olevaan PDF-tiedostoon. Ja säästää.

Se siitä!

Edellinen Shopify – Käännä Shopify-sähköposti-ilmoituksesi
Seuraava Käännöksiä ei näytetä verkkosivustollani