Miksi en pääse Visuaaliseen editoriin?

Onko sinulla ongelmia visuaalisen editorin kanssa?

Jos verkkosivustosi on suojattu salasanalla tai jos käytät ylläpitotilaa, visuaalinen editori ei voi käyttää verkkosivustoasi.

Varmista, että olet syöttänyt verkkosivustosi täydellisen URL-osoitteen verkkotunnuksesi asetuksiin.

Kuvakaappaus 1 9
Jos se ei vieläkään toimi, varmista, että olet asentanut laajennuksen verkkosivustollesi tai lisää komentosarja oikein.
Edellinen Käännöksiä ei näytetä verkkosivustollani
Seuraava Miksi verkkosivustoani ei ole käännetty kaikkia osia?