Käännä WebFlow-verkkosivusto

Kuinka asentaa ConveyThis On:

Webflow-laajennus

ConveyThis-integrointi sivustoosi on nopeaa ja helppoa, eikä WebFlow ole poikkeus. Vain muutamassa minuutissa opit kuinka asentaa ConveyThis WebFlow'hun ja alkaa tarjota sille tarvitsemasi monikieliset toiminnot.

Vaihe 1

Luo ConveyThis-tili, vahvista sähköpostiosoitteesi ja käytä tilisi hallintapaneelia.

Vaihe #2

Kun olet avannut hallintapaneelin , siirry "Domains"-välilehteen vasemmassa työkalupalkissa.

Vaihe #3

Lisää verkkotunnus oikeassa yläkulmassa olevalla painikkeella ja kun olet valmis, napsauta asetuksia.

Verkkotunnuksia ei voi nimetä uudelleen, joten sinun on poistettava se ja kirjoitettava se uudelleen, jos teit kirjoitusvirheen.

Vaihe #4

Valitse verkkosivustosi lähdekieli (alkuperäinen) ja kohdekieli(t), joille haluat kääntää sen. Napsauta "Tallenna kokoonpano", kun olet valmis.

Vaihe #5

Kopioi tämä JavaScript:

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

Vaihe #6

Siirry WebFlow-sivuston rakennustyökalun kohtaan Projektiasetukset.

Vaihe #7

Siirry Mukautettu koodi -välilehteen ja liitä koodi tarvittaessa. Tallenna lopuksi muutokset ja lataa sivu uudelleen. Onnittelut! Olet onnistuneesti integroinut ConveyThisn WebFlow-sivustoosi.

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetukset) ja napsauta "Näytä lisää vaihtoehtoja".

Edellinen SquareSpace-integraatio
Seuraava Käännä Wix-verkkosivusto