Käännä Wix-verkkosivusto

ConveyThis-integrointi:

1200px Wix.com-sivusto logo.svg

ConveyThis-integrointi sivustoosi on nopeaa ja helppoa, eikä Wix ole poikkeus. Vain muutamassa minuutissa opit kuinka asentaa ConveyThis Wixiin ja alkaa tarjota sille tarvitsemasi monikieliset toiminnot.

Vaihe 1

Luo ja vahvista tili Wix.comissa.

Vaihe #2

Löydä laajennuksemme Wixin saatavilla olevien sovellusten luettelosta.

Vaihe #3

Sinut ohjataan conveythis.com-tilisi asetussivulle.

Siirry seuraavan kerran sovellusluetteloon ja napsauta ConveyThis App -sovelluksessa "Hallinnoi".

Vaihe #4

Valitse verkkosivustosi lähdekieli (alkuperäinen) ja kohdekieli(t), joille haluat kääntää sen. Napsauta "Tallenna kokoonpano", kun olet valmis.

Vaihe #5

Muista julkaista sivusi integraation jälkeen! Lataa sivusi uudelleen ja ConveyThis-kääntäjä ilmestyy alakulmaasi. Onnittelut! Olet onnistuneesti integroinut ConveyThisn Wix-sivustollesi.

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetuksissa) ja napsauta «Näytä lisää vaihtoehtoja».

Edellinen Käännä WebFlow-verkkosivusto
Seuraava Käännä WordPress-verkkosivusto