SquareSpace-integraatio

Ohje

Kuinka asentaa ConveyThis SquareSpaceen?

Vaihe 1

Luo ConveyThis.com-tili ja vahvista se.

Vaihe #2

Siirry hallintapaneelissasi (sinun on oltava kirjautuneena) ylävalikosta kohtaan "Domains".

valikon verkkotunnus

Vaihe #3

Napsauta tällä sivulla "Lisää verkkotunnus".

Verkkotunnuksen nimeä ei voi muuttaa, joten jos olet tehnyt virheen olemassa olevan verkkotunnuksen kanssa, poista se ja luo uusi.

Kun olet valmis, napsauta "Asetukset".

asetukset uudet

*Jos asensit ConveyThisn aiemmin WordPressille/Joomlalle/Shopifylle, verkkotunnuksesi on jo synkronoitu ConveyThis-sovellukseen ja näkyy tällä sivulla.
Voit ohittaa verkkotunnuksen lisäämisen ja klikata verkkotunnuksesi vieressä olevaa "Asetukset".

Vaihe #4

Nyt olet pääasetussivulla.

Valitse verkkosivustosi lähde- ja kohdekieli(t).

Napsauta "Tallenna kokoonpano".

pääkokoonpano uusi

Vaihe #5

Vieritä nyt alas ja kopioi JavaScript-koodi alla olevasta kentästä.

js-koodi

*Myöhemmin saatat haluta tehdä joitain muutoksia asetuksiin. Jotta voit ottaa ne käyttöön, sinun on ensin tehtävä kyseiset muutokset ja kopioitava sitten päivitetty koodi tälle sivulle.

* WordPress/Joomla/Shopify EI tarvitse tätä koodia. Lisätietoja saat vastaavan alustan ohjeista.

Vaihe #6

Siirry SquareSpacen kojelautaan ja tee seuraavat vaiheet: "Asetukset" -> "Lisäasetukset" -> "Koodin lisäys".

asetukset sqsp
pitkälle kehittynyt
koodin lisäys

Vaihe #7

Liitä koodi "HEADER"-lomakkeeseen ja tallenna muutokset.

otsikkolomake

Vaihe #8

Se siitä. Vieraile verkkosivustollasi, päivitä sivu ja kielipainike tulee näkyviin.

Onnittelut, nyt voit aloittaa verkkosivustosi kääntämisen.

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetukset) ja napsauta "Näytä lisää vaihtoehtoja".

Edellinen Shopify Translate Checkout -sivu
Seuraava Käännä WebFlow-verkkosivusto