Shopify – Käännä Shopify-sähköposti-ilmoituksesi

ConveyThis käsittelee automaattisesti verkkosivuston sisällön käännökset. ConveyThis ei käännä automaattisesti sähköposteja, jotka eivät kuulu verkkosivuston soveltamisalaan. Mutta käyttämällä ConveyThis-toimintoa yhdistettynä nestekoodiin, voit hallita sähköpostin sisällön käännöksiä manuaalisesti tilauksen kielen perusteella.

Muista, että tämä menetelmä koskee tilausilmoituksia, mutta ei lahjakorttien luontivaroitusta.

Ennen kuin sukellat, ymmärrä, että on olemassa erilaisia ilmoitustyyppejä, ja lähestymistapa vaihtelee hieman kullekin:

Avaa haluamasi tekstieditori ja liitä seuraava nestekoodi!

Käynnistä haluamasi tekstieditori ja pudota annettu nestekoodi. Räätälöi koodi sivustosi puhumien kielten mukaan. Säädä "kun"-rivejä asettamalla oikeat kielikoodit.

Kuvittele sivustosi käyttämällä ConveyThistä: Englanti asettaa sävyn, kun taas ranska ja espanja tanssivat valitsemillasi käännöskielillä. Tässä on esimakua siitä, miltä nestemäinen rakenne näyttäisi:

{% case attributes.lang %}
{% when 'fr' %}
EMAIL EN FRANÇAIS ICI
{% when 'es' %}
EMAIL EN ESPAÑOL AQUI
{% else %}
EMAIL IN THE ORIGINAL LANGUAGE HERE
{% endcase %}

//----------

{% case attributes.lang %}
{% when 'de' %}
EMAIL IN DEUTSCH HIER
{% else %}
EMAIL IN THE ORIGINAL LANGUAGE HERE
{% endcase %}

Otsikko tarkoittaa sähköpostikäännösten parantaminen: saksankielinen opas

Muista, että toimitettu koodi on vain suunnitelma. Räätälöi se sopimaan ConveyThis-hallintapaneelista käsin valitsemillesi kielille, jotta saat henkilökohtaisen sähköpostin käännöksen.

Etsitkö vain saksankielistä sähköpostikäännöstä? Tässä on esimerkki oppaaksi:

Otsikko tarkoittaa koodausta kieliasetuksissa: sisällön mukauttaminen saksan puhujille ja muille

Jos tilaus tehdään saksaksi, asiakas vastaanottaa sisällön, joka sijaitsee koodirivien "de" ja "else" välissä. Mutta jos he ovat valinneet eri tanssiparin kuin saksan, he saavat serenaattinsa sisällöllä, joka löytyy "else"- ja "endcase"-koodirivien väliltä.

Siirry Shopifyn hallinta-alueella kohtaan Asetukset > Ilmoitukset ja avaa sähköposti, jonka haluat kääntää!

Siirry Shopify-hallintapaneelin sydämessä kohtaan Asetukset > Ilmoitukset ja ankkuroi sähköpostiin, joka kaipaat käännöstä. Haaveiletko monikielisestä tilausvahvistussähköpostista? Tässä on kompassi:

tiedosto uaBmdfrlsy

Kopioi sähköpostin tekstiosa!

tiedosto FX2BuJ2AQy

Palaa tekstieditoriin ja vaihda SÄHKÖPOSTI ALKUPERÄISELLÄ KIELEELLÄ TÄÄLLÄ kopioimallasi koodilla (olettaen, että ensisijainen kielesi on englanti)

Tässä tapauksessa, koska englanti on ensisijainen kieli, paikkamerkki 'SÄHKÖPOSTI ALKUPERÄISELLÄ KIELELLÄ TÄÄLLÄ' on korvattu koodilla.

tiedosto RmygtVY7gN

Vaihda 'EMAIL EN FRANÇAIS ICI' toimitetulla koodilla ja säädä lauseet niiden käännetyiksi versioiksi. Toista muille kielille, kuten EMAIL EN ESPAÑOL AQUI

tiedosto afTtYobcEX

Esimerkiksi ranskaksi vaihdat "Kiitos ostoksestasi!" kirjoittaja "Merci pour votre achat!". Varmista, että muutat vain lauseita. Et saa kääntää nestekoodia väliltä {% %} tai {{ }}

Kun olet päivittänyt jokaisen kielen kaikki kentät, kopioi koko sisältö tekstieditoristasi ja lisää se kohtaan Shopify admin > Ilmoitukset, haluamaasi muokattavaan ilmoitukseen.

Tässä tapauksessa muokattu sähköposti on "Tilausvahvistus":

tiedosto clkWsFZCfe

Noudata samaa menettelyä sähköpostin aiheelle

tiedosto

Sähköpostin aiheen osalta prosessi on identtinen: Kopioi koodi tekstieditorissasi ja korvaa kentät käännetyllä aiheella, kuten tässä on esitetty:

Sähköpostin aiheen osalta prosessi on identtinen: Kopioi koodi tekstieditorissasi ja korvaa kentät käännetyllä aiheella, kuten tässä on esitetty:

tiedosto X16t4SR90f

Paina 'Tallenna'-painiketta, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa

Olet valmis! Asiakkaasi pitäisi saada sähköposti omalla kielellään.

Ilmoitukset asiakkaille

Voit mukauttaa sähköposti-ilmoituksia asiakkaillesi integroimalla kielitunnisteen Shopify adminin Asiakkaat-osion Asiakkaat. Tämä tunniste heijastaa kieltä, jonka vierailija on valinnut rekisteröityessään sivustollesi.

Aktivoi tämä ominaisuus lisäämällä rivicustomer_tag: tottaConveyThis-koodiin. Siirry kohtaan Shopify admin > Verkkokauppa > Teemat > Toiminnot > Muokkaa koodia > ConveyThis_switcher.liquid tehdäksesi tämän säädön.

<!-- ConveyThis: https://www.conveythis.com/   -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
	document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
		ConveyThis_Initializer.init({
			api_key: "pub_********************"
		});
	});
</script>

Kun olet integroinut tämän tagin koodiin, voit jäsentää asiakasilmoituksen aiemmin käsitellyn muodon mukaan:

Lähestymistapa pysyy samana kuin tämän oppaan ensimmäisessä osassa, mutta käytä seuraavaa koodia:

{% assign language = customer.tags | join: '' | split: '#conveythis-wrapper' %}
{% case language[1] %}
{% when 'en' %}
English account confirmation
{% else %}
Original Customer account confirmation
{% endcase %}

Edellinen Tarkenna verkkosivustosi käännöstä ConveyThis Glossary -ominaisuuden avulla
Seuraava Käännä PDF (ota käyttöön PDF-tiedostoja tietylle kielelle)