Ota tekstin suunnan muutokset käyttöön monikielisille verkkosivustoille ConveyThis-sovelluksella

Median kääntäminen ConveyThis-palvelussa

ConveyThis mahdollistaa verkkosivustosi kuvien kääntämisen (korvaamisen) verkkosivustosi yleisen kielen mukaiseksi.

Jos sinulla on esimerkiksi tiettyjä kuvia englanninkielisessä versiossa, mutta haluat näyttää erilaisia kuvia toisella kielellä, noudata tätä ohjetta.

1. Siirry kohtaan "Asetukset" ja napsauta "Näytä lisää vaihtoehtoja"
  2. Varmista Yleiset-osiossa, että "Käännä media" -kohdan vieressä oleva valintanappi on valittuna. Katso liitteenä oleva kuvakaappaus:

kääntää mediaa

3. Tallenna asetukset.

4. Siirry kohtaan "Visual Editor" ja napsauta sen kuvan kynäkuvaa, jota haluat muuttaa.

käännä media2

5. Valitse ponnahdusnäytöstä uusi polku palvelimellasi olevaan kuvaan. Varmista, että kuvan koko on samanlainen kuin alkuperäinen!

kääntää media3

6. Tallenna muutokset.

Edellinen Muokkaa käännöksiäsi helposti ConveyThisilla
Seuraava Sulje sivut ja jaot käännöksestä ConveyThis-sovelluksella