Kuinka voin kääntää RSS- ja XML-tuotesyötteen? Nopea ja helppo

Ei hätää, vaikka alla olevat vaiheet saattavat tuntua monimutkaisilta, ne ovat itse asiassa helpompia kuin uskotkaan – sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää joitain elementtejä.

1. Johdanto: Kuinka voin kääntää tuotesyötteen?
  2. Vaiheittainen opas käännöksen määrittämiseen
    • Alkuperäinen XML-URL ja sen tarkoitus
    • ConveyThis-komponentin lisäys URL-osoitteeseen
    • API-avaimen sisällyttäminen
    • Kielten lyhytkoodien lisääminen
    • Lopullinen URL ja sen vaikutukset
  3. Aiheeseen liittyvien käännösten manuaalinen muokkaus
  4. Lisätietoja saumattomasta käännösprosessista
  5. Loppuajatuksia: Tiedostotyypin määrityksen ja koodauksen merkitys

Ensinnäkin tarvitset syötteesi XML-URL-osoitteen, esimerkiksi:

https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xmlJos haluat linkittää ConveyThisn syötteeseesi ja kääntää sen esimerkiksi englannista tanskaksi, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita:

• Lisää "HTTPS://" ja "/feeds" väliin "app.conveythis.com/" + "API-avaimesi ilman pub_" + "kielen_koodi" + "kieli_koodi"

Tässä on vaihe vaiheelta esimerkki:

Alkuperäinen syöte:https://app.conveythis.com/feed/shopify_feed–your-website-product-feed.xml

a. Ensinnäkin lisätään "app.conveythis.com", kuten yllä mainittiin, uusi URL-osoite on:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

b. Tämän jälkeen voit lisätä API-avaimesi ilman "_pub". Uusi URL-osoite on esimerkiksi: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

⚠️

Huomaa, että tässä vaiheessa sinun on käytettävä API-avainta. Se ei toimi tässä artikkelissa olevan API-avaimen kanssa.

Lisäksi, jos käytät WordPressiä, sinun on otettava meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] , jotta voimme toimittaa sinulle oikean API-avaimen (se on eri kuin ConveyThis-laajennuksen asetuksissa oleva)

c. Sitten voit lisätä alkuperäisen kielen ja käännetyn kielen lyhytkoodit:

https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Voit käyttää tällä sivulla olevia lyhytkoodeja hallitsemiesi kielten mukaan

Lopulta sinulla pitäisi olla tällainen URL-osoite: https://app.conveythis.com/feed/YOUR_API_KEY/SOURCE_LANGUAGE/TARGET_LANGUAGE/YOUR_DOMAIN/FULL_PATH/name_file.xml

Jos nyt käyt tässä URL-osoitteessa, ConveyThis kääntää syötteen sisällön automaattisesti ja lisää käännökset käännösluetteloosi.

Kuinka voin muokata aiheeseen liittyviä käännöksiä manuaalisesti?

Kuten edellä mainittiin, käännetyn syötteen URL-osoitteessa käyminen luo automaattisesti siihen liittyvät käännökset ja lisää ne Käännösluetteloosi, jotta voit muokata niitä tarvittaessa manuaalisesti.

Löydät nämä käännökset käyttämällä tässä artikkelissa mainittuja eri suodattimia (kuten URL-suodatinta): Hakusuodattimet – Kuinka löytää käännös helposti?

Huomaa, että jos muokkaat alkuperäistä tiedostoa, sinun tarvitsee vain käydä käännetyssä URL-osoitteessa päivittääksesi käännökset.

Lisäinformaatio

ConveyThis kääntää oletuksena tiettyjä XML-avaimia. Jos huomaat kääntämättömiä elementtejä, se saattaa vaatia joitain muutoksia. Joten ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Jos tiedoston avaaminen kestää jonkin aikaa, se voi johtua alkuperäisen tiedoston painosta. Tässä tapauksessa voit yrittää jakaa sen useisiin tiedostoihin ja seurata yllä olevaa prosessia.

Varmista lopuksi, että alkuperäisen tiedostosi ensimmäisellä rivillä on tyyppimääritys ja koodaus, esimerkiksi:

Edellinen Kuinka voin ohjata vierailijani automaattisesti heidän omalle kielelleen?
Seuraava Kuinka lisätä CNAME-tietueita DNS-hallintaan?