Kuinka voin ohjata vierailijani automaattisesti heidän omalle kielelleen?

Uudelleenohjaa kävijät

Kun otat ConveyThis-sovelluksen automaattisen uudelleenohjausominaisuuden käyttöön, se ohjaa vierailijat automaattisesti haluamalleen kielelle heidän selaimensa kielen perusteella IP-osoitteensa sijaan.

1) Aktivoi tämä ominaisuus siirtymällä kohtaan Asetukset ja napsauttamalla Näytä lisää vaihtoehtoja.

asetukset

2) Määritä Yleisasetuksissa "Kyllä" aktivoidaksesi uudelleenohjaustoiminnon.

Kuvakaappaus 2 3

3) Tallenna muutokset.

Kuvakaappaus 3 2
Edellinen Sulje sivut ja jaot käännöksestä ConveyThis-sovelluksella
Seuraava Kuinka voin kääntää RSS- ja XML-tuotesyötteen? Nopea ja helppo