Kuinka lisätä CNAME-tietueita DNS-hallintaan?

Ensimmäinen vaihe DNS-tietueen lisäämisessä on selvittää, kuka on DNS-palveluntarjoajasi verkkotunnuksellesi. Yleensä se on verkkotunnuksesi rekisteröijä tai hosting-yritys. Voit käyttää DNS Dig Toolia löytääksesi DNS-palveluntarjoajasi helposti.

cname tietueita

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet verkkotunnuksemme nimeä varten, käytämme Name.com -sivustoa . Sinun tapauksessasi se voi olla domaincontrol.com ( GoDaddy ), systemdns.com tai googledomains.com, jos ostit verkkotunnuksesi Shopifyn kautta, tai jokin isännöintiyritykseesi liittyvä nimi, joka vihjaa, kuka on DNS-palveluntarjoajasi.

Alta löydät vaiheet CNAME-tietueiden lisäämiseksi Cloudflare-, GoDaddy-, Shopify- ja cPanel-hosting-palveluissa.

CNAME-tietueen lisääminen Cloudflareen

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa cloudflare.com .
  2. Valitse verkkotunnuksesi vasemman yläkulman avattavasta valikosta.
  3. Valitse ylhäältä DNS-asetukset-välilehti.
  4. Lisää CNAME-tietue pisteen kielikoodiin asetusohjeissasi mainittuun ConveyThis-palvelimen nimeen.
  5. Varmista, että Cloud-kuvake on poistettu käytöstä ohittaaksesi Cloudflaren.
  6. Napsauta Tallenna.
Cloudflare

CNAME-tietueen lisääminen GoDaddyyn

1. Kirjaudu tiliisi osoitteessa godaddy.com napsauttamalla Oma tili -välilehteä.
  2. Etsi Kaikki verkkotunnukset -osiosta verkkotunnuksesi, jonka haluat määrittää, ja napsauta verkkotunnuksen nimen linkkiä avataksesi verkkotunnuksen asetussivun.
  3. Avaa Manage DNS -linkki verkkotunnuksen asetussivun alareunassa.
  4. Napsauta DNS Managerin Tietue-luettelon alla olevaa Lisää-painiketta.
  5. Aseta tyypiksi CNAME.
  6. Aseta Host kielikoodiksi, jonka haluat lisätä.
  7. Lisää CNAME-tietue pisteen kielikoodiin asetusohjeissasi mainittuun ConveyThis-palvelimen nimeen.
  8. Napsauta Tallenna.
godaddy cname

CNAME-tietueen lisääminen hosting-ohjauspaneeliin (cPanel)

1. Kirjaudu sisään isännöintipaneeliisi
  2. Avaa DNS Simple Zone Editor
  3. Aseta "Lisää CNAME-tietue" -osiossa Name kielikoodille, jonka haluat lisätä, ja CNAME ConveyThis-palvelimen nimeksi, joka mainitaan asetusohjeissasi.
  4. Napsauta Lisää CNAME Record -painiketta.
cpanel cname

CNAME-tietueen lisääminen Shopifyssa

Jos ostit verkkotunnuksesi suoraan Shopifysta, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita:

1. Siirry Shopify administa kohtaan Verkkokauppa → Domains.
  2. Napsauta verkkotunnusluetteloosiossa Hallitse.
  3. Napsauta näytön yläreunassa DNS-asetukset.
  4. Napsauta Lisää mukautettu tietue ja valitse CNAME-tietuetyyppi.
  5. Aseta Name kielikoodiksi, jonka haluat lisätä, ja Points to to ConveyThis-palvelimen nimi, joka mainitaan asetusohjeissasi.
  6. Napsauta Vahvista.
shopify cname

Lisää CNAME-tietue (isäntäkohtaiset vaiheet)

Löydät lisätietoja CNAME-tietueiden lisäämisestä isäntäkohtaisiin tapauksiin osoitteessa https://support.google.com/a/topic/1615038

Varmistetaan, että CNAME-tietue on lisätty

Voit varmistaa, että CNAME-tietueen lisäys onnistui, käyttämällä DNS Dig Tool -työkalua .

välittää tämän c-nimen

Jos kaikki on tehty oikein, näet ConveyThis-palvelimen nimen Vastaus-osiossa.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia DNS-hallinnan löytämisessä tai CNAME-tietueiden lisäämisessä DNS-hallintaan, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Edellinen Kuinka voin kääntää RSS- ja XML-tuotesyötteen? Nopea ja helppo
Seuraava Kuinka lisään jäseniä projektiini?