Shopify-integraatio

Ohje

Kuinka asentaa ConveyThis Shopifyyn?

Vaihe 1 - Siirry Sovelluksiin

Siirry Shopify-ohjauspaneeliin ja napsauta "Sovellukset" vasemman reunan valikosta.

Napsauta sitten "Käy Shopify App Storessa".

shopify vaihe 1

Vaihe 2 – Etsi ConveyThis

Etsi ConveyThis- sovellus ja asenna se

shopify vaihe 2

Vaihe 3 - Siirry asetuksiin

ConveyThis- sovelluksen asentamisen jälkeen sinut ohjataan conveythis.com-tilisi käyttäjähallintapaneeliin.

Avaa "Domains" -sivu ja paina "Asetukset" -painiketta

asetukset uudet

Vaihe 4 - Kopioi API-avain

Nyt olet pääasetussivulla. Tee yksinkertaiset alkuasetukset.

Valitse lähdekieli, kohdekieli ja napsauta "Tallenna asetukset".

pääkokoonpano uusi

Vaihe 5 - Tallenna ja päivitä

Se siitä. Vieraile verkkosivustollasi, päivitä sivu ja kielipainike tulee näkyviin.

Onnittelut, nyt voit aloittaa verkkosivustosi kääntämisen.

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetukset) ja napsauta "Näytä lisää vaihtoehtoja".
*Kääntääksesi kassasivun, jatka tästä .

Ohje

Kuinka kääntää Shopify Checkout -sivun?

Vaihe 1

Ensin sinun on siirryttävä verkkokauppaan > Teemat > Muokkaa kieliä.

Shopify kääntää

Vaihe #2

Valitse sitten kieli, jonka haluat kääntää:

muuta lang btn

Vaihe #3

Noudata alla olevia ohjeita kaikille kohdekielillesi:

Jos näet kohdekielesi luettelossa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Muussa tapauksessa paina Muut kielet… ja valitse kohdekieli.

valitse kieli

Vaihe #4

Siirry Kassa ja järjestelmä -välilehteen ja anna mukautettu käännös valitulle kielelle.

tarjota käännöksiä

Vaihe #5

Valitse lopuksi alkuperäinen kieli takaisin.

muuta lang btn

Vaihe 6 - Tallenna ja päivitä

Se siitä. Vieraile verkkosivustollasi, päivitä sivu ja myös shopify-maksusivu käännetään.

Shopify-kauppasi pitäisi olla nyt kokonaan käännetty.

Ohje

Kuinka lisätä skriptikoodi?

Edellinen Salesforce Translation Plugin
Seuraava Shopify Translate Checkout -sivu