Localhost-integraatio

Ohje

Kuinka asentaa ConveyThis localhostiin?

Kehittäjille localhostin käyttö on kriittinen osa työnkulkua, etenkin kun he työskentelevät verkkosovellusten tai Internet-yhteyttä käyttävien ohjelmien parissa. Osana kehitysprosessia kehittäjät suorittavat testejä varmistaakseen sovellusten toimivuuden localhostissa. Muodostamalla paluuyhteyden paikallispalvelimeen he voivat testata sovellusta tällä hetkellä käyttämässään tietokoneessa ja käyttöjärjestelmässä.

Voit käyttää myös ConveyThis -laajennusta localhostissa . Plugin-asetuksissa voit URL-osoitteen tai IP-osoitteen sijasta käyttää "localhost" -laajennuksen testaamiseen. Seuraa alla olevia ohjeita!

Vaihe 1 – Luo isäntä ja tili

Vaikka emme voi lisätä uutta verkkotunnusta "localhostiksi" , virtuaalinen isäntä auttaa sinua. Luo ensin virtuaalinen isäntä ja asenna ConveyThis.

Tätä varten sinun on ensin luotava tili osoitteessa www.conveythis.com , jos et ole jo tehnyt sitä.

joomla 1

Vaihe 2 - Käytä verkkotunnusta ConveyThisissa

Avaa asetukset tililläsi osoitteessa conveythis.com ja etsi "localhost" verkkotunnuksista.

Napsauta "Asetukset" määrittääksesi asetukset.

verkkotunnus

Vaihe 3 - Asetukset

Vieritä alas ja seuraa ohjeita lisätäksesi ConveyThis- koodin localhost- verkkosivustollesi.

Muista lisätä omat verkkosivusi virtuaalipalvelintiedostoon.

asetukset paikallisessa hostissa

Vaihe 4 – Tarkista verkkosivustosi

Tarkistaaksesi, onko Conveythis otettu käyttöön localhostissasi, käytä verkkokehittäjätyökaluja avaamalla sovellusvalikko selaimessasi tai käyttämällä pikanäppäintä Ctrl + Shift + I.

Inspector- työkalun avulla sinun pitäisi pystyä tarkastelemaan Conveythis-koodia.

OnLocalhost

Vaihe 5 - Päivitä sivu

Se siitä. Vieraile verkkosivustollasi, päivitä sivu ja kielipainike tulee näkyviin.

Nyt voit aloittaa verkkosivustosi kääntämisen.

Kuvakaappaus 7 2

Vaihe 6 - Tallenna asetukset

ConveyThis tarjoaa myös alustan ja kehyksen sävyjä, joita kehittäjät voivat käyttää.

Saat tarvitsemasi yhdellä napsautuksella!

ratkaisu
Edellinen Lander Translation Plugin
Seuraava Magento-käännöslaajennus