Joomla integraatio

Miten ConveyThis asennetaan:

Joomla Plugin käännökset

ConveyThis-integrointi sivustoosi on nopeaa ja helppoa, eikä Joomla ole poikkeus. Vain muutamassa minuutissa opit kuinka asentaa ConveyThis Joomlaan ja alkaa tarjota sille tarvitsemasi monikieliset toiminnot.

Vaihe 1

Mene Joomlan ohjauspaneeliin ja napsauta «Järjestelmä» — «Laajennukset»

Vaihe #2

Kirjoita hakukenttään ConveyThis ja laajennus tulee näkyviin. Napsauta sitä siirtyäksesi asennussivulle.

Napsauta tässä "Asenna" -painiketta ja napsauta sitten "Asenna" uudelleen vahvistussivulla.

Vaihe #3

Kun asennus on valmis, siirry "Komponentit" -luokkaan ja ConveyThis näkyy siellä. Klikkaa sitä.

Vaihe #4

Tällä sivulla sinun on määritettävä asetukset.

Tätä varten sinun on ensin luotava tili osoitteessa www.conveythis.com , jos et ole jo tehnyt sitä.

Vaihe #5

Kun olet vahvistanut rekisteröitymisesi, sinut ohjataan hallintapaneeliisi.

Kopioi ainutlaatuinen API-avain ja palaa laajennuksen määrityssivulle.

Vaihe #6

Liitä API-avain sopivaan kenttään.

Valitse lähde- ja kohdekielet.

Napsauta "Tallenna kokoonpano".

Vaihe #7

Se siitä. Vieraile verkkosivustollasi, päivitä sivu ja kielipainike tulee näkyviin.

Onnittelut, nyt voit aloittaa verkkosivustosi kääntämisen.

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetuksissa) ja napsauta «Näytä lisää vaihtoehtoja».

Ongelmien karttoittaminen

Jos saat 404-virheen, kun painat kielipainiketta, sinun on otettava käyttöön «URL-uudelleenkirjoitus» yleisissä määrityksissäsi.

Edellinen Jimdo-käännöslaajennus
Seuraava Lander Translation Plugin