Voinko tuoda/viedä käännöksiäni?

Tuonti/vienti-ominaisuudet

Tuonti/vienti-ominaisuus on saatavilla Pro+:lle ja uudemmille suunnitelmille.

Jos et ole kirjautunut mihinkään näistä suunnitelmista, sinun on siirryttävä Käännökset-sivullesi ja muokattava manuaalisesti jokaista käännöstä yksitellen.

Käännösten vienti

Siirry Domains- sivulle ja napsauta kolmen pisteen valikkoa, valitse luettelosta, missä muodossa tarvitset vientikäännöksiä.

Kuvakaappaus 3 3

Käännösten tuonti

Jos haluat lisätä ulkoisia käännöksiä ConveyThis- projektiisi, on tärkeää viedä ensin olemassa olevat käännökset. Tämä varmistaa, että käännökset vastaavat tarkasti alkuperäistä sisältöä, sillä ConveyThisillä on oma menetelmänsä lukea, analysoida ja segmentoida sisältö ennen käännösten luomista.

Siirry Domains- sivulle ja napsauta kolmen pisteen valikkoa ja sitten CSV/TMX-painiketta tuodaksesi käännökset.

Kuvakaappaus 2 6
Edellinen Voinko mukauttaa URL-osoitteitani?
Seuraava Vaihda lippu