Voinko mukauttaa URL-osoitteitani?

URL-osoitteen mukauttaminen

Tällä hetkellä URL-osoitteiden kääntäminen on mahdollista vain, jos täytät nämä kaksi ehtoa:

• Hallitset liiketoimintasuunnitelmaa tai uudempaa ( katso hinnoitteludokumentaatio )
  • Olet aliverkkotunnusintegraation alla tai sinulla on WordPress-verkkosivusto

Jos näin on, voit mukauttaa URL-rakennettasi noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Siirry asetusvalikkoon ja napsauta Shom lisää vaihtoehtoja.

Kuvakaappaus 2 2

2. Valitse URL-rakenteen asetus Normaali tai aliverkkotunnus (saatavilla liiketoimintasuunnitelmasta).

Kuvakaappaus 1 2

3. Tallenna muutokset.

Kuvakaappaus 3 2
Seuraava Voinko tuoda/viedä käännöksiäni?