Weebly-integraatio

Weebly-sovelluslaajennus

ConveyThis-integrointi sivustoosi on nopeaa ja helppoa, eikä Weebly ole poikkeus. Vain muutamassa minuutissa opit asentamaan ConveyThis-sovelluksen Weeblyyn ja tarjoamaan sille tarvitsemasi monikieliset toiminnot.

Vaihe 1

Avaa Weebly-sivustosi muokkaustilassa.

Siirry kohtaan "App" ja laita "ConveyThis" hakupalkkiin. Asenna sovellus.

Vaihe #2

Kun asennus on valmis, tarkista verkkotunnuksesta uusi asennus ja napsauta "Tallenna".

Vaihe #3

Sinut ohjataan conveythis.com-tilisi asetussivulle.

Siirry seuraavan kerran sovellusluetteloon ja napsauta ConveyThis App -sovelluksessa "Hallinnoi".

Vaihe #4

Nyt olet pääasetussivulla. Tee yksinkertaiset alkuasetukset.

Valitse lähdekieli, kohdekieli ja napsauta "Tallenna asetukset".

Vaihe #5

Se siitä. Palaa Weebly-sivustosi muokkaustilaan ja julkaise muutokset.

Onnittelut, nyt voit aloittaa verkkosivustosi kääntämisen.

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetuksissa) ja napsauta «Näytä lisää vaihtoehtoja».

Edellinen Volusion Translation Plugin
Seuraava WooCommerce-integraatio