Vahvistetun verkkotunnuksen ilmaisimet

Kuvakaappaus 1

Kun olet onnistuneesti lisännyt verkkotunnuksen järjestelmään, näet ilmoituksen, joka vahvistaa, että widget on nyt aktiivinen ja valmis käytettäväksi. On tärkeää ymmärtää, että käännöstoimintoja ei voi käyttää, ellei widgetiä aktivoida ensin. Tämä varmistaa, että kaikki käännöspalvelut toimivat sujuvasti ja tehokkaasti verkkotunnuksessasi. Widgetin aktivoimiseksi sinun tulee noudattaa ohjeissa annettuja yksityiskohtaisia ohjeita. Nämä ohjeet on suunniteltu auttamaan sinua aktivointiprosessin läpi ilman vaivaa. Löydät helposti linkin näihin ohjeisiin integrointijärjestelmän nimen vierestä. Tämä linkki on porttisi hyödyntää käännöspalvelujen kaikkia ominaisuuksia ja varmistaa saumattoman integroinnin verkkotunnukseesi.

Sinulla on esimerkiksi verkkosivusto WordPressissä

Wordpress-käännöslaajennus

Siirry WordPress-kotisivullesi ja siirry kohtaan "Lisäosat" ja napsauta sitten "Lisää uusi".

Kirjoita hakukenttään ConveyThis ja laajennus tulee näkyviin.

Napsauta "Asenna nyt" ja sitten "Aktivoi" .

Laajennus asennetaan, mutta sitä ei konfiguroida. Napsauta "Hae api-avain" rekisteröityäksesi ConveyThis-sovelluksessa ja hanki api-avain.

Jos sinulla on verkkosivusto Wixissä

1200px Wix.com-sivusto logo.svg

ConveyThis-integrointi sivustoosi on nopeaa ja helppoa, eikä Wix ole poikkeus. Vain muutamassa minuutissa opit kuinka asentaa ConveyThis Wixiin ja alkaa tarjota sille tarvitsemasi monikieliset toiminnot.

Löydä laajennuksemme Wixin käytettävissä olevien sovellusten luettelosta .

Sinut ohjataan conveythis.com-tilisi asetussivulle.

Siirry seuraavalla kerralla sovellusluetteloon ja napsauta ConveyThis App -sovelluksessa "Hallinnoi" .

Valitse verkkosivustosi lähdekieli (alkuperäinen) ja kohdekielet, joille haluat kääntää sen. Napsauta "Tallenna kokoonpano", kun olet valmis.

Jos sinulla on verkkosivut muista palveluista

angular translation plugin

ConveyThis JavaScript-widgetin integrointi mihin tahansa verkkosivustoon on uskomattoman helppoa. Noudata yksinkertaista, vaiheittaista opastamme lisätäksesi ConveyThis-sivustollesi muutamassa minuutissa.

Kopioi JavaScript-koodi asetuksistasi.

Kuvakaappaus 3
Edellinen Käännä WordPress-verkkosivusto
Seuraava Volusion Translation Plugin